Afholdte spil‎ > ‎

David og Goliat

Efter en intern magtforskydning er det Marklandske diktatur begyndt at rasle med sablerne, og har meddelt at de vil have bragt Marklands grænser tilbage til der hvor den lå ved den Marklandske Storfyrstes fald i 1851.

Det er kendt at diktaturet længe har haft kemiske kampstoffer, men nabolandene frygter at Markland har købt det langtrækkende missilsystem "Honest Joe" gennem den rosentiske mafia og dermed er blevet en reel trussel imod nabolandene og ikke kun Marklands egen befolkning.

En fanatisk regering med masseødelæggelsesvåben ved grænsen til Sumpland er selvfølgelig en uacceptabel situation. Sumpland er dog nødt til at have sikre beviser før de kan indlede en regulær krig, og ideelt set kunne problemet løses uden Sumplands synlige indblanding. Sumpland har derfor varslet deres specialstyrker med henblik på at disse skal slippe uset over grænsen og finde beviser for Marklands mulige nye våben og hensigter.


Skovland har en provins der stikker ind imellem Markland og Sumpland, og denne provins indgår i det område som Markland vil have tilbage. For at imødegå dette har Skovland adopteret en politik baseret på væbnet neutralitet i håbet om ikke at være det første offer for Marklands mulige aggression. Det forventes at Markland efter en krig mod Sumpland vil være for svækket til at udgøre en trussel imod Skovland.

Genre:
David og Goliat er et assymetrisk milsim-spil. Det betyder at en meget lille styrke bliver sat op imod en talrigt overlegen modstander. Spillerne kan vælge at deltage som de regulære soldater fra Markland og Skovland eller som specialstyrker fra Sumpland. Opgaverne er vidt forskellige.

For Markland og Skovland er der tale om almindelige milsim-opgaver. Checkpoints, fodpatruljer, sikring af transporter og bevogtning af objekter. Det er et spil med en lav kamp-intensitet og man skal forberede sig på at fjenden ikke ønsker at blive opdaget. Man kommer til at have fast lejr, så det egner sig også for begyndere.

For Sumpland bliver der tale om et hårdt milsim. De skal gå langt med al deres oppakning, de har ingen mulighed for nye forsyninger og de skal forsøge at løse en vanskelig opgave uden at blive set. Hvis de fejler har det alvorlige konsekvenser. Hvis man er heldig bliver man taget til fange, men bliver man dræbt er der ingen vej tilbage.


Dresscode (gældende for både Markland og Skovland):

Hele holdet stiller i samme sløring
Bukser og jakke i samme sløring.
Kun militær hovedbeklædning (ingen baseballcaps).
Arrangøren har et begrænset antal låneuniformer til rådighed.


Krav (gældende for Sumpland):
Tilmelding skal foregå i patruljer på 3-5 mand.
Accept af at arrangører (og kun dem) kan fratage ens våben.

Comments