Afholdte spil‎ > ‎

Nødplan Leonidas

I Karup d. 5-6. marts 2011


Historie

I en verden, der ligner vores, er to nationer på kanten af krig. Den fiktive nation Skovland har invaderet en lille ø tilhørende en anden fiktiv nation Hedeland. Overraskelsen var fuldstændig, da en sand armada af helikoptere på mindre end en time landsatte flere hundrede af Skovlands soldater på øen. I løbet af natten besatte Skovland alle de strategiske mål på øen, de større byer og øens eneste væsentlige havn blev overtaget uden modstand.

Alt dette var forudset. Så da den eneste modstand man mødte på øens kaserne var en jernkæde med en hængelås på yderporten, antog man simpelthen at Hedelands tropper var deserteret. Det var desværre langt fra virkeligheden.

Kort efter invasionen begyndte små grupper af Hedelands soldater nemlig at angribe Skovlands styrker. De dukkede op overalt, ramte med dødelig præcision og forsvandt som spøgelser efterladende et spor af død.

I Sektor 7 på den nordlige del af øen besluttede en ung Løjtnant og delingsfører fra Skovland derfor at afsøge et stort skovområde kaldet Egelund og der gik ikke længe før hans tropper var i nærkamp med Hedelandske modstandere. Fjenderne var håbløst i undertal og flygtede snart tilbage mod deres lejr. Modstanden der blev hurtigt nedkæmpet og lejren blev sat i flammer. En enkel Hedelandsk soldat blev også taget til fange ved angrebet.

Da Løjtnanten og en gruppe af hans folk ville føre fangen tilbage faldt de i et voldsomt baghold. Skovlands bedste faldt som fluer og snart efter kunne Hedeland trække sig tilbage med deres nu hårdt sårede, men befriede kammerat. Takket være den hurtige indsats fra Skovlands veluddannede feltlæger lykkedes det at redde samtlige soldater, omend nogle fik skader for livet.

Det tog mange timer før det endelig lykkedes Løjtnanten at få omringet de sidste fjender i en velforberedt kampstilling i udkanten af skoven. En af hans sergenter forsøgte at tilbyde fjenden deres frihed mod at nedlægge deres våben og frivilligt forlade øen. Det lykkedes ikke at opnå en våbenhvile og i stedet ofrede Hedelands soldater deres liv i en kort og brutal kamp.

Med stolthed i stemmen meldte den unge Løjtnant derfor på radioen at han havde nedkæmpet modstanden i Sektor 7 effektivt og endegyldigt, men det skulle vise sig at han tog grusomt fejl.

Et sted i nærheden spredtes nyheden om "Massakren ved Egelund" blandt andre grupper af Hedelands soldater. Rygtet ville vide at Skovland (under falsk dække af et hvidt flag) havde overfaldet og henrettet Hedelandske soldater. Røgsøjlen fra den brændende lejr bekræftede historien og ophidsede stemningen yderligere.

Da natten faldt på måtte delingen fra Skovland gang på gang afværge Hedelands angreb mod deres kommandostation, hvilket resulterede i tab på begge sider. Efter et par rolige timer blev de pludselig angrebet med en hidtil uset aggressivitet. Selv om vagterne slog alarm, nåede beredskabsstyrken ikke at komme til undsætning før end kommandostationen blev stormet. Flere af Skovlands soldater nåede end ikke ud af deres senge før de blev dræbt.

Løjtnanten og hans radiomand blev kidnappet og begge er stadig meldt savnede.

Næste formiddag efter utallige forgæves forsøg på at etablere kontakt til kommandostationen sendte Skovlands ledelse endnu en deling til Sektor 7 for at undersøge omstændighederne og reetablere radiokontakt. De gik direkte i et baghold og snart var scenen omkring den gennemhullede station lige så uhyggelig som indenfor. Kun en håndfuld af Skovlands soldater overlevede til at fortælle historien.

Historien om hvordan man efter slaget talte over 30 dræbte soldater fra Skovland, men ikke så meget som én fra Hedeland. Som spøgelser forsvandt de sporløst ud i Sektor 7 hvor de fortsætter deres kamp for Hedelands frihed.
Undersider (1): Tilpassede milsimregler
Comments