Afholdte spil‎ > ‎

Peacekeepers

I Gudsø d. 15. maj kl. 10-17

I en verden der ligner vores er en nation splittet af borgerkrig. Det stolte gamle kongerige Brutalien blev delt af religion, etnicitet og politiske holdninger. Mange mistede deres liv i borgerkrigen og endnu flere blev drevet på flugt fra deres hjem. Sygdom og hungersnød hærgede, men endnu flere blev ofre for krigsforbrydelser som plyndring, voldtægt og mord.

Det var disse dystre omstændigheder der gjorde at nabolandet Skovland greb ind. En stor væbnet styrke blev indsat for at skabe fred og sikkerhed. Den øjeblikkelige indsats skulle sikre nødhjælpsorganisationerne ret til at færdes og arbejde frit, men Skovlands ønske om at indføre demokrati og frie valg førte til en lang og besværlig genopbygningsproces af de lokale sikkerhedsstyrker.


Dette er settingen for Viking Kompagniets oplevelser i Brutalien.


Genre:
Peacekeepers er en ny version af milsim-genren. Her er alle hardballere sammen i Viking Kompagniet mod en gruppe rollespillere, der agerer civilbefolkning. Derfor er målet ikke at nedkæmpe det andet hold, men derimod at løse en række opgaver som virkelighedens fredsbevarende soldater kunne blive udsat for.

Der vil være fokus på indlevelse og rollespil, men også på korrekt militær optræden. Rollespillerne bliver instrueret i historien, så som soldat bliver man en del af en forberedt historie og en række unikke oplevelser. Men settingen er også dynamisk og soldaternes handlinger har indflydelse på spillet.


Dresscode:
Soldater:
M/84 (dansk sløring) bukser
M/84 jakke eller grøn T-shirt og M/84 fragmentationsvest
M/84 eller grøn basis/vest
M/84 bøllehue, kasket (ingen baseball-caps) eller baret (grøn, sort) eller hjelm (M/84, grøn)
Ørkensløring FORBUDT
Comments