Om Valkyrie

Valkyrie blev stiftet i sommeren 2010 af Michael "TMS" og Mads "Snake" sammen med holdkammerater fra 4.M.I.R. for at have en forening, hvorigennem der kunne arrangeres Airsoft Anden Verdenskrigsspil. Begge var dog også milsimmere og ønskede, at foreningen også skulle kunne rumme den type spil. Derfor var og er foreningens formål:

        At afholde airsoftspil med elementer af rollespil og andre arrangementer godkendt af bestyrelsen.

I løbet af 2011 skiftede foreningens fokus fra Anden Verdenskrig til Milsim og de stiftende medlemmer eksperimenterede bl.a. med Specialstyrkespillet David og Goliat og det Fredsbevarende scenarie Peacekeepers. Dette betød stor fremgang blandt foreningens medlemmer og at flere hold bl.a. UH og Duff begyndte at arrangere spil igennem Valkyrie.

I 2012 besluttede de fleste af de arrangerende milsim-hold at samarbejde i Valkyrie. Bestyrelsen blev udvidet til 5 medlemmer der aktuelt udgøres af repræsentanter fra 4.M.I.R., S.O.E., T.R.S., RAW og Duff. Vi arbejder nu på at få forbedret kontakten til forsvarets terræner og på at få åbnet flere godkende områder, så det bliver nemmere at være arrangør.